Izvor: Blic, 17.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuži meteorologe zato što su joj pokvarili vikend

Tuži meteorologe zato što su joj pokvarili vikend

Ruskinja Aljonja Gabitova tuži meteorologe zbog toga što su joj upropastili odmor pogrešnom vremenskom prognozom. Ona je u sudnici u gradu Uljanovsku izjavila da je vremenska prognoza za vikend glasila sunčano i toplo s maksimalnom temperaturom 28 stepeni. Zato se odlučila da krene na izlet u obližnji nacionalni park, ali je pokisla do gole kože.

Riđokose žene imaju više seksa

Prema najnovijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istraživanju, plavuše se možda više provode, ali riđokose češće vode ljubav. Profesor dr Verner Hebermel, seksolog iz Hamburga, sproveo je istraživanje o seksualnim navikama nekoliko stotina Nemica i uporedio ih sa bojom njihove kose. Ispostavilo se da su crvenokose dame seksualno mnogo aktivnije, da imaju više partnera i češće vode ljubav od žena duge boje kose.

Silikonski umetak spasio ženi život

Silikonski umeci su spasli život jednoj Izraelki koja je ranjena u raketnom napadu Hezbolaha. Predstavnik klinike u Nahariji, na severu Izraela, saopštio je u utorak da su hirurzi izvadili šrapnel iz silikonskog umetka 24-godišnje pacijentkinje, samo nekoliko centimetara od njenog srca. Posle uspešnog zahvata, ona je otpuštena iz bolnice na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.