Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuniska policija ubila dvojicu terorista, a 16 uhapsila

Dvojica terorista su danas ubijena, a još 16 uhapšeno u policijskim operacijama u blizini Tunisa, saopštilo je tunisko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je zaplenila veliku količinu oružja u akciji u gradu Menihli, udaljenom 10 kilometara od glavnog grada Tunisa, tokom koje su ubijena dvojica, a uhapšeno 16 terorista, navodi se u saopštenju.

Identitet ubijenih i uhapšenih nije saopšten.

Grad Menihla poznat je kao stecište verskih ekstremista.

Tunis se suočava sa talasom ekstremističkog nasilja, a prošle godine bio je meta brutalnih terorističkih napada, u kojima su ubijene 72 osobe, među kojima i 59 turista.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ekstremista samoubica UBIO ČETIRI POLICAJCA u Tunisu

Izvor: Blic, 11.Maj.2016

Najmanje četiri tuniska policajca danas su poginula kada je islamistički ekstremista aktivirao pojas sa eksplozivom tokom napada snaga bezbednosti na jednu kuću na jugu Tunisa, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova...Akcija policije izvedena je u gradu Tatauin, na jugu Tunisa...Policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.