Tramp bi pozvao Putina u Belu kuću, ali sada nije pravi trenutak

Izvor: BKTV News, 13.Jul.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp bi pozvao Putina u Belu kuću, ali sada nije pravi trenutak

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi pozvao svog ruskog kolegu Vladimira Putina u Belu kuću, ali je naglasio da sada nije pravi trenutak, saopštila je Bela kuća.

Upitan tokom razgovora u avionu na putu za Pariz da li bi pozvao Putina u Belu kuću, Tramp je rekao da bi "u pravom trenutku", preneo je AFP.

"Ne mislim da je sada pravo vreme, ali odgovor je da, pozvao bih ga", rekao je Tramp.

Tramp je danas doputovao u Pariz, gde će prisustvovati obeležavanju Dana pada Bastilje.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Nije pravo vreme da Putin dođe u SAD

Izvor: Mondo, 13.Jul.2017

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi pozvao svog ruskog kolegu Vladimira Putina u Belu kuću, ali je naglasio da sada nije pravi trenutak, saopštila je Bela kuća...Foto: AP Photo/Alex Brandon..Upitan tokom razgovora u avionu na putu za Pariz da li bi pozvao Putina u Belu kuću, Tramp...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.