Svirepo ubistvo u Novom Sadu: Devojka izbodena na ulici, posle potere ubica uhapšen na Limanu (FOTO+VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svirepo ubistvo u Novom Sadu: Devojka izbodena na ulici, posle potere ubica uhapšen na Limanu (FOTO+VIDEO)

Danas oko 16 sati dogodilo se ubistvo u Ulici Alekse Šantića ispred broja 48. Crnogorski državljanin Dejan D. (28) ubio je svoju bivšu devojku Dušanku (25), takođe državljanku Crne Gore. Ubica je uhapšen nešto pre 19 časova u Ulici Narodnog fronta na Limanu 4.

Ulica na Grbavici je zatvorena i policija obavlja uviđaj. Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na lice mesta, ali uprkos pokušajima reanimacije, devojka je preminula. Na licu mesta vidljivi su tragovi krvi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Njih dvoje su oboje poreklom iz Herceg Novog.  Do ubistva je došlo oko 16 časova u prolazu zgrade u Alekse Šantića 48 na Grbavici, a pretpostavlja se da se devojka vraćala iz prodavnice pošto su po stazi rasute kese sa namirnicama, a u samom prolazu vidljivi su tragovi krvi i navodno je na licu mesta ostao i nož kojim je počinjeno ubistvo.

Ubica Dejan D. uhapšen je nešto pre 19 časova u Ulici Narodnog fronta na Limanu 4.

Policija ga je uhapsila nakon filmske potere u kojoj je slupano jedno službeno vozilo, a lakše je povređen jedan policajac.

Policija je vozilom marica prevezlo Dejana do službenih prostorija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijena devojka u Novom Sadu, napadač pobegao

Izvor: RTS, 26.Dec.2019

. Dvadesetpetogodišnja D. J. ubijena je oko 16 časova u Novom Sadu u Ulici Alekse Šantića. Prema nezvaničnim saznanjima, devojku je u prolazu zgrade nožem ubio bivši momak D. D. (28), koji je potom pobegao automobilom.

Nastavak na RTS...

Krv joj je curila iz usta, imala je ubodne rane na dušniku i grudnom košu, a pored nje su bile rasute namirnice: Dejan (28) nije mogao da oprosti Dušanki (25) kraj osmogodišnje veze?

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2019, 01:49

U Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu, ispred broja 48, sa više uboda nožem usmrćena devojka. Oboje poreklom iz Crne Gore i oboje odbojkaši DEJAN D. (28) uhapšen je u četvrtak uveče zbog sumnje da je u popodnevnim časovima u Novom Sadu ubio bivšu devojku Dušanku J. (25)....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.