Krv joj je curila iz usta, imala je ubodne rane na dušniku i grudnom košu, a pored nje su bile rasute namirnice: Dejan (28) nije mogao da oprosti Dušanki (25) kraj osmogodišnje veze?

E.V.N.

26. 12. 2019. u 23:18

U Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu, ispred broja 48, sa više uboda nožem usmrćena devojka. Oboje poreklom iz Crne Gore i oboje odbojkaši

Крв јој је цурила из уста, имала је убодне ране на душнику и грудном кошу, а поред ње су биле расуте намирнице: Дејан (28) није могао да опрости Душанки (25) крај осмогодишње везе?

Mesto ubistva Dušanke J. Foto N. Karlić

DEJAN D. (28) uhapšen je u četvrtak uveče zbog sumnje da je u popodnevnim časovima u Novom Sadu ubio bivšu devojku Dušanku J. (25). Zločin se dogodio oko 16 časova u Ulici Alekse Šantića, ispred broja 48, gde je, kako saznajemo, devojka izbodena nožem.

Ekipa Hitne pomoći je brzo izašla na teren, ali je Dušanka preminula na putu do Urgentnog centra.

- Dobili smo poziv da se devojka srušila na ulici i da joj krv curi iz usta, ali su je lekari po dolazku zatekli u besvesnom stanju sa ubodnim ranama na dušniku i grudnom košu, nanetih najverovatnije hladnim oružjem. Odmah su nekoliko puta pokušali reanimaciju, ali je ona podlegla povredama - rekla nam je dr Ivana Ramović, iz Urgentnog centra.

Reč je o odbojkašici poreklom iz Crne Gore, odakle je, kako saznajemo, i napadač, takođe odbojkaš. On je, kako su ispričale komšije, sedeo u ispred zgrade i čekao Dušanku da se vrati iz prodavnice. Kad je naišla, najpre je počela svađa, a zatim ju je nekoliko puta ubo nožem i pobegao. Policija ga je brzo locirala, a on je tokom beksta odbacio jaknu i mobilni telefon, najverovatnije da bi se oslobodio tragova krvi i da ga ne bi locirali.

Na mesta gde je ležala devojka bili su vidljivi tragovi zločina i razbacane stvari koje su ispale iz kese koju je nosila iz prodavnice. Kako nezvanično saznajemo, devojka je bila osam godina u vezi sa Dejanom, a izbodena je nožem ispred zgrade u kojoj je stanovala. Da li je zločin posledica ljubomore, ili je ubica imao neki drugi motiv, pokazaće istraga.

Hapšenje Dejana D.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

ivan

27.12.2019. 02:49

Opet ga sumnjicite za nasilje u porodici i nanosenje teskih telesnih povreda kao i onog psihopatu sto je skoro ubio devojku isto u Novom Sada.Sram vas bre vise bilo.

MonikaBG

27.12.2019. 06:39

Ma samo ni nije jasno odakle ima ideja da ruku da dignu za zenu. Nece vise vezu sa tobim i kraj. Okrenes se i odes i njadjes ko hoce. Budale bre na sve stane.

Dragan Bgd

27.12.2019. 08:11

U trenutku kad pisem komentar, 08:08 h, 7 osoba kojima se ovo svidja. Zar nije potrebno hitno pronaci te osobe, pozvati na saslusanje, preventivno, da ne bi posle bilo kojekakvih berberina i sl.

bager

27.12.2019. 09:43

Mogli bi ste imati obzira i postovanja prema zrtvi i prestati da se izivljavate sa opisivanjem njenog klanja ,,samo cinici rade sto vi radite

Yyy

30.12.2019. 14:50

Koliko bolesnika , dje ide ovaj svijet? Uveo bih smrtnu kaznu , za takve bolesnike, i ostale "berberine", ma koja ljudska prava i demokratije, samo električna stolica, vjerujem da bi se mnogo manje bolesnika usuđivalo da uradi išta slično ovome. Radikalno možda, ali razumno...