Krv joj je curila iz usta, imala je ubodne rane na dušniku i grudnom košu, a pored nje su bile rasute namirnice: Dejan (28) nije mogao da oprosti Dušanki (25) kraj osmogodišnje veze?

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2019, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krv joj je curila iz usta, imala je ubodne rane na dušniku i grudnom košu, a pored nje su bile rasute namirnice: Dejan (28) nije mogao da oprosti Dušanki (25) kraj osmogodišnje veze?

U Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu, ispred broja 48, sa više uboda nožem usmrćena devojka. Oboje poreklom iz Crne Gore i oboje odbojkaši DEJAN D. (28) uhapšen je u četvrtak uveče zbog sumnje da je u popodnevnim časovima u Novom Sadu ubio bivšu devojku Dušanku J. (25). Zločin se dogodio oko 16 časova u Ulici Alekse Šantića, ispred broja 48, gde je, kako saznajemo, devojka izbodena nožem. Ekipa Hitne pomoći je brzo izašla na teren, ali je Dušanka preminula >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na putu do Urgentnog centra.PROČITAJTE JOŠ - Đurica (24) je svoju devojku Milicu (20) iskasapio nožem, poslao poruku članu porodice, pa se obesio: Detalji stravičnog zločina u Srpcu - Dobili smo poziv da se devojka srušila na ulici i da joj krv curi iz usta, ali su je lekari po dolazku zatekli u besvesnom stanju sa ubodnim ranama na dušniku i grudnom košu, nanetih najverovatnije hladnim oružjem. Odmah su nekoliko puta pokušali reanimaciju, ali je ona podlegla povredama - rekla nam je dr Ivana Ramović, iz Urgentnog centra. Reč je o odbojkašici poreklom iz Crne Gore, odakle je, kako saznajemo, i napadač, takođe odbojkaš. On je, kako su ispričale komšije, sedeo u ispred zgrade i čekao Dušanku da se vrati iz prodavnice. Kad je naišla, najpre je počela svađa, a zatim ju je nekoliko puta ubo nožem i pobegao. Policija ga je brzo locirala, a on je tokom beksta odbacio jaknu i mobilni telefon, najverovatnije da bi se oslobodio tragova krvi i da ga ne bi locirali. Na mesta gde je ležala devojka bili su vidljivi tragovi zločina i razbacane stvari koje su ispale iz kese koju je nosila iz prodavnice. Kako nezvanično saznajemo, devojka je bila osam godina u vezi sa Dejanom, a izbodena je nožem ispred zgrade u kojoj je stanovala. Da li je zločin posledica ljubomore, ili je ubica imao neki drugi motiv, pokazaće istraga. Hapšenje Dejana D.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

STRAVIČAN ZLOČIN POTRESAO NOVI SAD! BIVŠI DEČKO ISKASAPIO ODBOJKAŠICU NA ULICI: Krvnički je ubadao u dušnik i grudi!

Izvor: Kurir, 27.Dec.2019

Crnogorac Dejan Dabović ubio Dušanku Jocović ispred zgrade u Ulici Alekse Šantića. Komšije je zatekle u lokvi krvi

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.