Srušio se avion u centru Meksiko sitija, poginuo ministar policije

Izvor: Blic, 05.Nov.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se avion u centru Meksiko sitija, poginuo ministar policije

Ministar unutrašnjih poslova Meksika Huan Kamilo Murino, poginuo je noćas u avionu koji se srušio u samom centru glavnog grada, saopštile su vlasti.



Prema prvim izveštajima, poginulo je svih devet putnika i članova posade malog turističkog aviona, ali je policija kasnije saopštila da je broj žrtava "tri do šest", javila je agencija AFP. Avion se srušio u vreme najveće saobraćajne gužve zbog čega se pretpostavlja da bi moglo biti još žrtava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Eksplozija je bila ogromna, plamen je bio viši od zgrada na Reformi (glavnoj aveniji u gradu)", izjavili su očevici agenciji Frans pres.

Avion se srušio u vreme najveće saobraćajne gužve zbog čega se pretpostavlja da bi broj žrtava mogao biti veći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksiko: Pad aviona u centru grada

Izvor: B92, 05.Nov.2008

Meksiko -- Meksički ministar unutrašnjih poslova Huan Kamilo Murino poginuo je u avionskoj nesreći u glavnom gradu te zemlje... Avion u kome su se nalazili ministar i još sedam osoba srušio se u sam centar Meksiko Sitija usred popodnevnog saobraćajnog špica. Očevici kažu da je eksplozija bila...

Nastavak na B92...

Poginuo meksički ministar unutrašnjih poslova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2008

MEKSIKO SJUDAD - Meksički ministar unutrašnjih poslova Huan Kamilo Mourino izgubio je život kada se mali avion u kome se nalazio srušio juče popodne u glavnom gradu Meksika...Kako je prenela agencija Rojters, pozivajući se na saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova, avion je pao u vreme popodnevnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.