Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jan.2024, 12:16

Snižava holesterol i krvni pritisak: Ovo voće smatraju najzdravijim na svetu

Za bolje zdravlje uvek se preporučuje konzumacija voća. U voću se nalaze hranljive materije koje održavaju telo zdravim. Na listi takvog voća nalaze se urme. To je voće čija konzumacija ima brojne prednosti za organizam. Mnogi ljudi koriste urme kao zamenu za šećer. Konzumiranje ovog voća, bogatog vlaknima, takođe pomaže u borbi protiv mnogih bolesti. […]
Vest Snižava holesterol i krvni pritisak: Ovo voće smatraju najzdravijim na svetu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto mnogi smatraju urme najzdravijim voćem

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2024

Za bolje zdravlje uvijek se preporučuje konzumacija voća. U voću se nalaze hranljive materije koje održavaju tijelo zdravim. Na listi takvog voća nalaze se urme. To je voće čija konzumacija ima brojne prednosti za organizam.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.