Izvor: RTS, 20.Jul.2020, 07:42

Sin sudije u SAD ubijen na kućnom pragu, napadač obučen u vozača “Fedeksa“

Suprug i sin federalnog sudije Ester Salas upucani su na pragu njihovog doma u Nju Džerziju kada je na njih vatru otvorio nepoznati napadač obučen u odeću vozača "Fedeksa". Dvadesetogodišnji mladić je ubijen na licu mesta, a suprug se nalazi u kritičnom stanju.
Prema preliminarnim rezultatima istrage, napadač je bio obučen kao službenik za dostavu kompanije Fedeks. FBI je naveo da istražuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ubistvo.

Si-En-En navodi da je sin sudije Salas otvorio vrata kuće dok je njegov otac stajao iza njegovih leđa.
Napadač je odmah zapucao i potom pobegao.
FBI je naveo da traga za jednom osobom.
"Blisko sarađujemo sa našim državnim i lokalnim partnerima i pružićemo dodatne informacije kada budu dostupne", saopštio je FBI.
Napadač nosio uniformu "Fedeksa", rekao je zvaničnik policije koji direktno uključen u istragu. Međutim, još nije poznato da li je napadač bio zaposlen u toj kompaniji ili neko ko se tako predstavljao.
"Mi smo upoznati sa medijskim izveštajima i u potpunosti sarađujemo sa istražnim organima", naveo je Džonatan Lajons, portparol "Fedeksa".
Si-En-En navodi da policija nije bila upoznata sa pretnjama upućenim sudiji Salas. Motiv ubistva za sada nije poznat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U napadu na kuću sudije u Nju Džersiju ubijen njen 20-godišnji sin(VIDEO)

Izvor: Beta, 20.Jul.2020

U oružanom napadu na kuću sudije u Nju Džersiju ubijen je njen 20-godišnji sin i ranjen suprug, izjavila je Freda Volfson, koja je glavni okružni sudija te američke države.Okružni sudija Ester Salas u trenutku napada bila je u podrumu porodične kuće i nije povredjena.Kako se nezvanično saznaje,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.