Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Si i Makron potvrdili snažnu podršku pariskom sporazumu o klimi

Predsednici Kine u Francuske, Si Đinping i Emanuel Makron potvrdili su danas podršku pariskom sporazumu o klimi, dva dana posle formalizacije povlačenja SAD.

Dvojica lidera potvrđuju "snažnu podršku pariskom sporazumu", uz ocenu da je reč o nepovratnom procesu, navodi se u zajedničkom saopštenju sa sastanka u Pekingu.

Makron i Si su izrazili snažnu posvećenost unapređenju međunarodne saradnje na polju klimatskih promena kako bi se osigurala >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << potpuna i efikasna primena sporazuma.

Kina i Francuska izrazile su zabrinutost u ponedeljak pošto su SAD zvanično počele povlačenje iz sporazuma, što je američki predsednik Donald Tramp i najavio 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Si i Makron potvrdili snažnu podršku pariskom sporazumu o klimi

Izvor: Danas, 06.Nov.2019

Predsednici Kine u Francuske, Si Đinping i Emanuel Makron potvrdili su danas podršku pariskom sporazumu o klimi, dva dana posle formalizacije povlačenja SAD. Članak Si i Makron potvrdili snažnu podršku pariskom sporazumu o klimi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.