Izvor: Blic, 02.Jun.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA ISPOVEST SESTRE MILICE I ANE DABOVIĆ "Otac nas je zlostavljao, LUPAO NAM GLAVU O ZID, a majka nas nije branila"

Jelica Dabović, rođena sestra proslavljenih košarkašica Ane i Milice Dabović, napisala je knjigu "Tajna jednog osmeha", u kojoj je detaljno opisala stravično zlostavljanje u svojoj porodici. Naime, nju i njene sestre, kao i brata Milana, kako tvrdi, zlostavljao je otac, a majka se nikada nije suprotstavila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SESTRA MILICE I ANE DABOVIĆ OTVORENO ZA "BLIC" Otac nas je tukao i na utakmicama, bio je i u zatvoru zbog POKUŠAJA UBISTVA

Izvor: Blic, 03.Jun.2018, 00:34

Uspomene iz najranijeg detinjstva vezane su za batine, maltretiranje, zlostavljanje i ponižavanje, ali i za ćutanje majke koja nikada nije pokušala to da spreči, kaže Jelica Dabović, rođena sestra proslavljenih košarkašica Ane i Milice Dabović, autorka knjige "Tajna jednog osmeha" u kojoj je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.