SAD naložile zatvaranje ruskog konzulata u San Francisku

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD naložile zatvaranje ruskog konzulata u San Francisku

SAD su danas naložile Rusiji da zatvori svoj konzulat u San Francisku.

Pored tog, zatvorena su i dva objekta u Vašingtonu i Njujorku kao odgovor na to što je Moskva smanjila američko diplomatsko osoblje u Rusiji.

Stejt department je saopštio da je ta odluka doneta "u duhu reciprociteta", dodajući da je rok za zatvaranje objekata do subote 2. septembra, prenosi AFP.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

SAD naložile zatvaranje ruskog konzulata u San Francisku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2017

SAD su danas naložile Rusiji da zatvori svoj konzulat u San Francisku kao i dva objekta u Vašingtonu i Njujorku kao odgovor na to što je Moskva smanjila američko diplomatsko osoblje u Rusiji...Stejt department je saopštio da je ta odluka doneta "u duhu reciprociteta", dodajući da je rok za zatvaranje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.