SAD naložile zatvaranje ruskog konzulata u San Francisku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2017, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD naložile zatvaranje ruskog konzulata u San Francisku

SAD su danas naložile Rusiji da zatvori svoj konzulat u San Francisku kao i dva objekta u Vašingtonu i Njujorku kao odgovor na to što je Moskva smanjila američko diplomatsko osoblje u Rusiji.

Stejt department je saopštio da je ta odluka doneta "u duhu reciprociteta", dodajući da je rok za zatvaranje objekata do subote 2. septembra, prenosi AFP.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerika zatvara tri ruska konzulata

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017

Kao odgovor na ruske mere SAD traže da do 2. septembra budu zatvoreni konzulat Rusije u San Francusku i dva ruska konzularna objekta u Vašingtonu i Njujorku, saopštila je zvanična predstavnica Stejt departmenta Heder Navert...- U duhu reciprociteta tražimo da ruske vlasti zatvori svoj generalni...

Nastavak na Vesti-online.com...

SAD I RUSIJA: "Vrela faza" diplomatskog rata

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017

SAD su danas naložile Rusiji da zatvori svoj konzulat u San Francisku kao i dva objekta u Vašingtonu i Njujorku kao odgovor na to što je Moskva smanjila američko diplomatsko osoblje u Rusiji. U SAD doputovao novi ruski ambasador...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..  Stejt department je saopštio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.