Ruska vojska objavila video snimak vazušnih udara po teroristima u Idlibu

Izvor: Vostok.rs, 05.Sep.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska vojska objavila video snimak vazušnih udara po teroristima u Idlibu

Ruska vojska je objavila video snimak udara Vazdušno-kosmičkih snaga Ruske Federacije po objektima terorističke grupe "Nusra front" u sirijskoj provinciji Idlib.



Ranije je Ministarstvo odbrane saopštilo da su dva lovca-bombardera SU-34 bombardovali skladišta terorista, gde su se nalazili dronovi i eksplozivna sredstva za njih. Ovi dronovi su se koristili za napade na rusku vazduhoplovnu bazu "Hmeimim" i gradove u unutrašnjosti - Alep i Hama, dodao je Konašenkov.

Osim toga, višenamenski avioni SU-35S precizno su uništiili skladište municije sa lakim sistemima PVO.

Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut - 05.09.

Izvor: Vostok.rs, 06.Sep.2018, 08:44

  . . . Pregled dešavanja na ratištu u Siriji za 05.09.. . . Mirovne snage UN i ruska vojna policija nastavili sa patrolama na Golanskoj visoravni s ciljem otvaranja puta koji povezuje Siriju i Izrael. . Ruska vojska objavila video snimak vazušnih udara po teroristima u Idlibu  - Ruska...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.