Džihadistima se CRNO PIŠE: Kiša raketa zasula položaje terorista na zapadu Idliba

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džihadistima se CRNO PIŠE: Kiša raketa zasula položaje terorista na zapadu Idliba

Pravo u centar

Četiri ruska aviona sa avio-baze Hmejmim su napala objekte terorista Nusra fronta u sirijskoj provinciji Idlibu, rekao je novinarima zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov.

Pročitajte i:

- Četiri aviona su 4. septembra poletela sa avio-baze Hmejmim i visokopreciznom municijom napala objekte terorističke grupe Nusra front u provinciji Idlibu - rekao je Konašenkov.

On je kazao da su gađana skladišta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terorista, koja se nalaze izvan naseljenih mesta, gde su čuvani dronovi, kao i područja odakle su lansirani ti dronovi radi napada na rusku vojnu bazu i naseljena mesta u provincijama Alepu i Hami.

Dva višenamenska lovca-bombardera Su-34 su preciznim udarima uništili radionicu u kojoj su militanti Nusra fronta pravili dronove.

Višenamenski lovac Su-35S je uništio skladišta terorista u kojima su se nalazili prenosni protivvazdušno-raketni sistemi.

Istog dana, u večernjim satima, protivvazdušni sistemi Hmejmima su na bezbednoj udaljenosti od aerodroma uništila dva teroristička drona. Tokom poslednjeg meseca u području baze Hmejmim je uništeno 47 dronova terorista.

Dešavanja u Idlibu možete pratiti OVDE.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka i Jemena pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ruska avijacija bombardovala teroriste u Idlibu

Izvor: Vostok.rs, 05.Sep.2018

Dva lovca-bombardera SU-34 bombardovali su skladišta terorista, gde su se nalazili dronovi i eksplozivna sredstva za njih. Ovi dronovi su se koristili za napade na rusku vazduhoplovnu bazu "Hmeimim" i gradove u unutrašnjosti - Alep i Hama, dodao je Konašenkov.. . Osim toga, višenamenski avioni...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.