Rusija i Bjelorusija dogovorile stacioniranje taktičkih nuklearnih bombi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Mar.2023, 20:40

Rusija i Bjelorusija dogovorile stacioniranje taktičkih nuklearnih bombi

Rusija je postigla dogovor sa susjednom Bjelorusijom o postavljanju taktičkog nuklearnog oružja na svojoj teritoriji, ali neće kršiti sporazume o neširenju, rekao je u subotu predsjednik Vladimir Putin, prenosi Reuters. Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko dugo je postavljao pitanje stacioniranja taktičkog nuklearnog oružja u Bjelorusiji, koja se graniči sa Poljskom, rekao je Putin državnoj televiziji. "Ni tu nema ničeg neobičnog: prvo, Sjedinjene Države to rade decenijama. One...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Dogovoreno postavljanje taktičkog nuklearnog oružja u Bjelorusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2023

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da je Moskva postigla dogovor sa susjednom Bjelorusijom o postavljanju taktičkog nuklearnog oružja na bjeloruskoj teritoriji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.