Rubi na klupi za svedoke

Izvor: B92, 17.Maj.2013, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubi na klupi za svedoke

Rim -- Marokanka u središtu seks skandala u koji je uključen bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, poznata kao Rubi, prvi put je javno svedočila, prenosi AP.

Karima el-Marug pojavila se danas na klupi za svedoke na sudjenju trojici Berluskonijevih saradnika optuženih za odabir nje i drugih žena za prostituciju, koji su negirali optužbe.

El-Marug, poznata pod nadimkom Rubi, davala je pažljivo "orkestrirane" izjave medijima od izbijanja skandala, ali nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << javno svedočila pod zakletvom.

Ona i Berluskoni su negirali da su imali polne odnose. Tužioci u odvojenom suđenju Berluskoniju za plaćanje za seks sa maloletnicom (El-Marugova je tada imala 17 godina) i pokušaj zataškavanja kažu da je njeno svedočenje nepouzdano i računaju na njene izjave pod zakletvom.

Suđenje se približava izricanju presude.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rubi svjedočila na suđenju Berluskoniju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2013

Žena kojoj je, navodno, plaćeno za seksualne odnose sa bivšim italijanskim premijerom svjedočila je danas prvi put pred sudom u okviru procesa koji se vodi protiv tri osobe pod optužbom da su podvodile djevojke za Silvija Berluskonija. Karima el Mahrug, poznata pod nadimkom Rubi, izjavila je da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

BERLUSKONIJEVE ŽURKE: Žene obučene kao Obama, časne ili medicinske sestre

Izvor: Telegraf.rs, 17.Maj.2013

Marokanka Karime el Marug, poznata kao "Rubi Srcelomka", potvrdila je na suđenju navode o atmosferi s Berluskonijevih "bunga-bunga" žurki s mnoštvom mladih devojaka. Neke od njih su bile obučene kao časne sestre i potom se skidale u donji veš

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.