Rubi: Devojke obučene kao Obama

Izvor: B92, 17.Maj.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubi: Devojke obučene kao Obama

Milano -- Detalji s privatnih žurki Silvija Berluskonija, pojavili su se danas tokom svedočenja Marokanke Karime el-Marug poznate kao "Rubi Srcelomka".

El-Marug je danas prvi put javno svedočila u vezi sa seks skandalom u koji je umešan bivši italijanski premijer Berluskoni.

Ona je svedočila na suđenju trojici bivših Berluskonijevih saradnika koji su optuženi da su podvodili nju, dok je bila maloletna, ali i druge žene.

Optuženi negiraju krivicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ovo suđenje je odvojeno od suđenja u kojem je Berluskoni optužen da je plaćao za seks s maloletnom El-Marug, koja je tada imala 17 godina, kao i da je pokušao da to zataška.

El-Marug je od izbijanja skandala 2010. imala nekoliko izjava u javnosti, ali je ovo prvo javno svedočenje. I ona i Berluskoni negiraju da su imali seksualni odnos. Ona je u svedočenju potvrdila navode o atmosferi s Berluskonijevih "bunga-bunga" žurki s mnoštvom mladih devojaka. Neke od njih su bile obučene kao časne sestre i potom se skidale u donji veš.

El Marug je rekla i da su neke devojke bile obučne kao američki predsednik Obama ili milanski tužilac kojeg Berluskoni optužuje da ga proganja.

Za navođenje na prostituciju su optuženi direkor u Berluskonijevom medijskom carstvu Emilio Fede, bivša zubna tehničarka, striptizeta i lokalna političarka Nikol Mineti, kao i agent za talente Dario "Lele" Mora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rubi: Devojke obučene kao Obama igrale pred Berluskonijem

Izvor: Blic, 17.Maj.2013

Detalji sa privatnih žurki bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija - poput devojaka obučenih kao časne ili medicinske sestre, ali i kao predsednik SAD Barak Obama ili istaknuti tužilac iz Milana - pojavili su se danas tokom svedočenja Marokanke Karime el-Marug poznate kao "Rubi kradljivica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.