„Rosturizam“ preporučuje turoperaterima da ukinu aranžmane za Tursku

Izvor: Vostok.rs, 25.Nov.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Rosturizam“ preporučuje turoperaterima da ukinu aranžmane za Tursku

25.11.2015. -

„Rosturizam“ će u skladu s preporukama Ministarstva spoljnih poslova Rusije građanima da ne posećuju Tursku preporučiti turoperaterima da prekinu prodaju aranžmana za tu zemlju.

„’Rosturizam‘ će posle saopštenja Ministarstva spoljnih poslova Rusije reagovati pod hitno. Već danas ćemo insistirati na preporuci da se prekine realizacija turističkih paketa za Tursku kako direktno, tako i preko trećih zemalja“, saopštio je direktor „Rosturizma“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Oleg Safonov.

On je dodao da u ovom trenutku „Rosturizam“ traži od turoperatera izveštaj o tome koliko turista iz Rusije trenutno odmara u Turskoj.

„Objavićemo tu informaciju uskoro. Sada tamo nema mnogo Rusa, računajući čak i one koji odmaraju u Turskoj umesto u Egiptu. Ali dokle god tamo ima naših sunarodnika, najvažnije je da budu bezbedni. Zatim ćemo analizirati kakvi su gubici turističkog biznisa u Rusiji i Turskoj“, rekao je Safonov.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.