Rasvetljeno ubistvo taksiste iz Šapca, uhapšena dva mladića

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljeno ubistvo taksiste iz Šapca, uhapšena dva mladića

Šabačka policija uhapsila je dve osobe zbog ubistva taksiste u tom gradu, saopšteno je danas.

Zbog teškog ubistva uhapšeni su M.I. (19) i M.P. (20) iz okoline Šapca, a policija je kod njih pronašla i nož kojim je obavljeno ubistvo.

Policija ih sumnjiči da su u nedelju uveče, tokom taksi vožnje u selu Metlić kod Šapca, nožem po vratu naneli smrtonosne povrede šezdesetogodišnjem taksisti.

Teško povređeni taksista prebačen je u Medicinskim centar u Šapcu, gde je i umro.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Taksista ubijen zbog 2.000 dinara

Izvor: OkRadio.rs, 09.Feb.2016, 10:00

Supruga taksiste Čedomira Popovića (61), kome su dva mladića prerezala vrat u selu Metlić nadomak Šapca: Patolog mi je rekao da nikada nije video toliku ranu na vratu. Zbog ovog zločina uhapšeni su M. I. i M. P. Kada je medicinska sestra zalupila vrata, znala sam da je kraj. Sin i ja smo sve...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.