MUP: Pronađene ubice taksiste iz Šapca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Pronađene ubice taksiste iz Šapca

Šabačka policija uhapsila je dve osobe zbog ubistva taksiste u tom gradu, saopšteno je danas.

Zbog teškog ubistva uhapšeni su M. I. (19) i M. P. (20) iz okoline Šapca, a policija je kod njih prnašla i nož kojim je obavljeno ubistvo.

Policija ih sumnjiči da su u nedelju uveče, tokom taksi vožnje u selu Metlić kod Šapca, nožem po vratu naneli smrtonosne povrede šezdesetogodišnjem taksisti.

Teško povređeni taksista prebačen je u Medicinski centar u Šapcu, gde je i umro.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšene dve osobe zbog ubistva taksiste kod Šapca

Izvor: Akter, 08.Feb.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su, nakon intenzivnog operativnog rada, za nepunih 16 sati, ušli u trag i uhapsili dve osobe za koje se sumnja da su sinoć tokom taksi vožnje u selu Metlić kod Šapca, nožem naneli smrtonosne povrede šezdesetogodišnjem taksisti u predelu vrata..Zbog...

Nastavak na Akter...

UHAPSENI M. I. (19) I M. P. (20) Taksistu vezali pa zaklali zbog 2.000 dinara

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016, 11:43

Šabačka policija uhapsila je juče M. I. (19) i M. P. (20) zbog sumnje da su u nedelju uveče zaklali taksistu Čedomira Popovića (61)! Nesrećni čovek je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru u Šapcu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.