Izvor: RuskaRec.ru, 21.Jul.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin rekao koji je događaj na njega najviše uticao

Predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio da je raspad SSSR-a događaj koji je najviše uticao na njegov život.
Odgovarajući na pitanje o najvažnijem događaju u životu, Putin je rekao da je to teško pitanje. „Čini mi se da nije bilo ničeg što je odjednom promenilo moj život, tj. bilo je nešto, ali uticaj... Sada ću pokušati ozbiljno da odgovorim. Ipak je to bio raspad Sovjetskog Saveza”, rekao je Putin, >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << prenosi „Vzglяd”.  
Prema rečima pres-sekretara ruskog predsednika Dmitrija Peskova, Putin smatra da je raspad SSSR-a bio katastrofa. Sam predsednik je u septembru 2016. godine rekao da Sovjetski Savez nije morao da se raspadne, već se moglo ići putem demokratskih reformi.
Putin takođe smatra dasu bivše članice SSSR-a 1991. godine zbog raspada zemlje vraćene nekoliko decenija u prošlost.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Putin naveo tri glavne vrednosti u životu

Izvor: RuskaRec.ru, 21.Jul.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin je na sastanku sa polaznicima dečijeg centra „Sirijus” naveo tri glavne vrednosti u životu.. Putin je izdvojio „sam život, najveću vrednost”, a takođe ljubav i slobodu, prenosi „Vzglяd”.  . Prema njegovim rečima, o svakoj od ovih vrednosti „mogu...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.