Putin: Građani Rusije glasajući za izmene Ustava odredili jasne prioritete kojima treba da se rukovode svi nivoi vlasti

Izvor: Vostok.rs, 04.Jul.2020, 09:35

Putin: Građani Rusije glasajući za izmene Ustava odredili jasne prioritete kojima treba da se rukovode svi nivoi vlasti

Građani Rusije, glasajući za izmene Ustava, odredili su jasne prioritete kojima treba da se rukovode svi nivoi vlasti, izjavio je predsednik Vladimir Putin, prenose RIA Novosti. "Ovo omogućava da se još jednom skrene pažnja svih: Vlade, Savezne skupštine, šefova regija, lokalnih vlasti - na presudan i ključan trenutak. Građani Rusije su svojom odlukom odobrili izmene Ustava, a to znači da smo postavili jasne prioritete za nas. I ti prioriteti se odnose na sve. Obraćam se i kolegama na različitim nivoima vlasti, te se svi moramo time rukovoditi u svom radu", rekao je predsednik tokom sastanka sa radnom grupom za pripremu realizacije ustavnih amandmana.
Putin: Narod je glavni garant stabilnosti u zemljihttps://t.co/6YqB1prmCs
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) July 3, 2020 Putin je takođe naglasio da se ne mogu zanemariti konstruktivni predlozi građana, koje je bilo teško sprovesti upravo na ustavnom nivou. "Podržavam predlog koji je iznet. Ovim inicijativama naši građani moraju biti uzeti u obzir u zakonima, podzakonskim aktima i u praktičnim aktivnostima državnih organa. Ništa što je važno, korisno za zemlju, a što građani Srbije nisu izneli na javnu raspravu, ništa se ne sme izostaviti“, naglasio je predsednik.
 

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.