Putin: Bregzit će imati posledice po Rusiju

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Bregzit će imati posledice po Rusiju

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da će rezultati referenduma o izlasku Velike britanije iz EU imati posledice po Rusiju Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da će rezultati referenduma o izlasku Velike britanije iz EU imati posledice po Rusiju.Tržišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << će da odreaguju na izlazak Britanije iz EU, ali će se oporaviti u srednjeročnoj perspektivi, smatra ruski predsednik.On smatra da niko nema pravo da saopštava o poziciji Rusije nakon Bregzita. To predstavlja nizak niko političke kulture.Ruski predsednik ne misli da će se Bregzit odraziti na pitanje evropskih sankcija.Pročitajte još:* REAKCIJE POSLE BREGZITA - Merkel: EU je dovoljna jaka; Lavrov: Ovo je volja britanskog naroda* PALA ODLUKA: Britanija napušta EU!

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Putin:"Brexit" će imati posljedice po Rusiju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2016

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da će rezultati referenduma o izlasku Velike Britanije iz EU imati posljedice po Rusiju...Putin je naglasio da se Rusija nikad nije miješala u proces "Breksita", niti je uticala na njega, niti su njeni zvaničnici davali izjave o njemu..."Prije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.