Posle spora Gabrijela i Netanjahua, Štajnmajer u Izraelu

Izvor: RTS, 06.Maj.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle spora Gabrijela i Netanjahua, Štajnmajer u Izraelu

Nemački predsednik Frank Valter Štajnmajer stigao je u trodnevnu posetu Izraelu, nekoliko dana nakon spora između nemačkog ministra spoljnih poslova Zigmara Gabrijela i izraelskog premijera Benjamina Netanjahua.
Benjamin Netanjahu je, naime, otkazao sastanak sa Zigmarom Gabrijelom, koji je trebalo da se održi 25. aprila, nakon što je šef nemačke diplomatije odbio da otkaže sastanak sa pripadnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nevladine organizacije, koja kritikuje izraelsku vladu.

Frank Valter Štajnmajer će se sutra sastati sa Netanjahuom, saopšteno je iz njegove kancelarije, preneo je AFP.
Nemački predsednik će se, tokom posete, sastati i sa predsednikom Izraela Ruvenom Rivlinom, a u Ramali i sa palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom.
To je prva Štajnmajerova poseta Izraelu od kada je preuzeo predsedničku dužnost u martu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle spora Gabrijela i Netanjahua, Štajnmajer u Izraelu

Izvor: B92, 06.Maj.2017

Tel Aviv -- Nemački predsednik Frank-Valter Štajnmajer stigao je u trodnevnu posetu Izraelu...Poseta se odvija nekoliko dana nakon spora između nemačkog ministra spoljnih poslova Zigmara Gabrijela i izraelskog premijera Bendžamina Netanjahua...Netanjahu je, naime, otkazao sastanak sa Gabrijelom,...

Nastavak na B92...

Posle spora Gabrijela i Netanjahua, Štajnmajer doputovao u Izrael

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2017, 00:16

Ovo mu je prva poseta Izraelu od kada je preuzeo predsedničku dužnost u martu..Nemački predsednik Frank-Valter Štajnmajer stigao je danas u trodnevnu posetu Izraelu, nekoliko dana nakon spora između nemačkog ministra spoljnih poslova Zigmara Gabrijela i izraelskog premijera Bendžamina Netanjahua...Netanjahu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.