Porošenko: Postignut dogovor sa Rusijom o isporuci gasa

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2014, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko: Postignut dogovor sa Rusijom o isporuci gasa

Ukrajinski predsednik Petro Porošenko danas je saopštio da je njegova zemlja postigla dogovor sa Rusijom o isporuci gasa ove zime.

On je za ukrajinsku televiziju naveo da je Rusija pristala da isporuči Ukrajini gas do 31. marta po ceni od 385 dolara za hiljadu kubnih metara, preneo je AP.
„Mogu da kažem da će Ukrajina imati gas, imaće grejanje“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << rekao je on.
Ukrajinski predsednik je dodao da očekuje da će sporazum o tome zvanično biti potpisan tokom naredne runde pregovora o gasu u kojima posreduje EU, a biće održani u utorak u Briselu, navodi AP.
Porošenko je posle susreta sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u petak u Milanu rekao da očekuje da će biti postignut sporazum o gasu sa Rusijom pre susreta predstavnika Kijeva, Moskve i Brisela planiranog za 21. oktobar u Briselu, prenela je juče agencija Tas s.
Porošenko je tada izjavio da je došlo do određenog napretka, ali da treba da se razgovara još o detaljima.
Izvor: Tanjug
 
The post Porošenko: Postignut dogovor sa Rusijom o isporuci gasa appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porošenko: Postignut dogovor sa Rusijom o isporuci gasa

Izvor: Prva.rs, 19.Okt.2014

On je za ukrajinsku televiziju naveo da je Rusija pristala da isporuči Ukrajini gas do 31. marta po ceni od 385 dolara za hiljadu kubnih metara, preneo je AP.."Mogu da kažem da će Ukrajina imati gas, imaće grejanje", rekao je on..Ukrajinski predsednik je dodao da očekuje da će sporazum o tome...

Nastavak na Prva.rs...

Porošenko: Rusija će nam dati gas, Ukrajina će se ogrejati!

Izvor: Kurir, 19.Okt.2014

KIJEV - Ukrajinski predsednik Petro Porošenko juče je saopštio da je njegova zemlja postigla dogovor s Rusijom o isporuci gasa ove zime...On je za ukrajinsku televiziju naveo da je Rusija pristala da isporučuje Ukrajini gas do 31. marta po ceni od 385 dolara za hiljadu kubnih metara..."Mogu da kažem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.