Poginuo Ludi Majk: Pokušavao da dokaže da je Zemlja ravna ploča (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2020, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo Ludi Majk: Pokušavao da dokaže da je Zemlja ravna ploča (VIDEO)

Poznati inženjer koji je leteo na raketi kućne proizvodnje, Majk Hjuz, poznatiji kao Ludi Majk, poginuo je tokom jednog od svojih eksperimenata u subotu u SAD Poznati inženjer koji je leteo na raketi kućne proizvodnje, Majk Hjuz, poznatiji kao Ludi Majk, poginuo je tokom jednog od svojih eksperimenata u subotu u SAD, piše „Los Anđeles tajms“, pozivajući se na njegovog agenta.Široka publika je pamti Ludog Majka po svom verovanju u teoriju da je Zemlja ravna ploča. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << On je prošle godine rekao agenciji AP da Zemlja ima oblik frisbija i da namerava da odleti u svemir kako bi se uverio u to.juče je Hjuz planirao da se podigne na visinu od 5.000 funti na raketi kućne izrade u pustinji, pored grada Bastrou, država Kalifornija. Na videu koji su snimili okupljeni građani vidi se lansiranje rakete, problem sa otvaranjem padobrana i smrtonosni pad astronauta.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Ludi Majk" poginuo pokušavajući da dokaže da je Zemlja ravna ploča (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2020

Majk Hjuz, poznatiji kao "Ludi Majk", poginuo je kada se srušila raketa koju je napravio sam. Majk je ovim eksperimentom pokušavao da dokaže da je Zemlja ravna ploča..."Naše misli i molitve usmerene su ka porodici i prijateljima Majka Hjuza tokom ovog teškog perioda. Ovo lansiranje oduvek je bilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.