Petoro mrtvih u oružanom napadu na aerodromu na Floridi

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jan.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro mrtvih u oružanom napadu na aerodromu na Floridi

Jedan napadač je danas vaternim oružjem ubio petoro ljudi, a ranio osmoro na Međunarodnom aerodromu Fort Loderdejl u američkoj državi Floridi, saopštila je lokalna vlast, prenosi agencija AFP.

Napadač je priveden i delovao je sam, rekla je gradonačelnica okruga Brouard Barabara Šarijef za CNN. Dodala je da se ispituje motiv napadača.

Napad se dogodio na delu za izdavanje prtljaga na aerodromskom Terminalu "dva".

Televizije iz Majamija prikazuju kako lekari zbrinjavaju žrtve koje krvare i kako stotine ljudi čekaju ispred zgrade aerodroma koja je evakuisana, dok stižu kola hitne pomoći i policajci.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) PUCNJAVA NA AERODROMU NA FLORIDI: Ubio pet osoba, a 8 ranio dok su čekali prtljag!

Izvor: Kurir, 06.Jan.2017

Usamljeni napadač otvorio je danas vatru na međunarodnom aerodromu Fort Loderdejl na Floridi i ubio najmanje pet osoba, pre nego što je odveden u pritvor, prenosi Rojters

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.