„PUKAO MU FILM“: Član SDP-a isekao člansku kartu pre odlaska u inostranstvo (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„PUKAO MU FILM“: Član SDP-a isekao člansku kartu pre odlaska u inostranstvo (VIDEO)

Član hrvatske Socijaldemokratske partije Mario Vuković iz Koprivnice na društvenim mrežama je objavio kratak video snimak sa naslovom "Kad ti pukne film", u kojem cepa člansku kartu te stranke Član hrvatske Socijaldemokratske partije Mario Vuković iz Koprivnice na društvenim mrežama je objavio kratak video snimak sa naslovom "Kad ti pukne film", u kojem cepa člansku kartu te stranke."Od kada sam punoletan glasam za SDP. Zadnjih par godina sam i njihov član. Ali neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << više. Gotovo je! Neću više nikada biti za njih. Nikad! Idem u inostranstvo, nema mi druge", rekao je Vuković za Index.hr.Kako se navodi, za manje od 24 sata video je pogledalo više od pet hiljada ljudi, a podelilo skoro 50 korisnika Fejsbuka. PROČITAJTE JOŠ: Hrvatska: SDP isti kao i HDZ?Vuković je poslednjih 11 godina radio u Koprivničkim vodama, a kako je kazao u toj firmi, kojom upravlja lokalni SDP, od početka ga šikaniraju, odnosno slali su ga sa jednog na drugi posao.Iz uprave Koprivničkih voda kažu da je Vuković radio kod njih 13, a ne 11 godina, a poslednje radno mesto bilo mu je pomoćnik vodomontera koje odgovora njegovoj stručnoj spremni, kao i da je problem počeo jer Vuković nije pristao na edukacije i interne ispite."Nije pristao, nego je vređao. Nije hteo ni da potpišse novi ugovor o radu, niti je hteo da iskoristi svoje pravo na žalbu. Otišao je u decembru prošle godine i više nije dolazio na posao", kažu iz Uprave.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

(VIDEO) HRVAT ZBOG STRANKE POPIO OTKAZ ODMAH ISEKAO ČLANSKU KARTU: Glasam za njih 1O jeb*** godina, sada sreću tražim u Nemačkoj

Izvor: Kurir, 07.Mar.2018, 08:59

Kad ti pukne film… Tim rečima je Mario Vuković opisao video koji je objavio na svom Fejsbuk profilu, a koji je vrlo brzo postao viralan. Na snimku se vidi kako razočarani muškarac makazama seče SDP-ovu člansku kartu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.