PRAG: Uhapšen Srbin tražen zbog pljački, iznuda i ubistava

Izvor: Press, 18.Jul.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAG: Uhapšen Srbin tražen zbog pljački, iznuda i ubistava

Muškarac, koji se predstavljao pod najmanje tri lažna imena - srpskim Goran Benko, hrvatskim Goran Marić i slovenačkim Alek Župan, osuđen je između 2005. i 2008. u Srbiji na 12 godina zatvora zbog ubistva, pljačke, nezakonitog posedovanja oružja i trgovine drogom, objavili su češki mediji.

 
On je zatim pobegao iz Srbije i skrivao se u raznim evropskim zemljama.
Uhapšen je u Pragu, gde se bavio iznuđivanjem nepostojećih dugova i ucenama, a u međuvremenu je u Švajcarskoj optužen zbog pljačke, preneo je praški "Dnes".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Srbin u Pragu zbog ubistva!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jul.2014

Muškarac, koji je koristio najmanje tri lažna imena osuđen je između 2005. i 2008. u Srbiji na 12 godina zatvora zbog ubistva, pljačke, nezakonitog posedovanja oružja i trgovine drogom. Za njim je bilo izdato nekoliko međunarodnih poternica

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.