Izvor: Blic, 06.Avg.2023, 16:17

POTOP U CRNOJ GORI! Pljusak potpuno paralisao građane, automobili se jedva probijaju kroz REKE NA PUTEVIMA, nigde žive duše na plažama (VIDEO)

Ciklon i hladni front koji tutnji iznad našeg regiona ovog puta nije zaobišao ni Crnu Goru. Naime, nevreme koje je zahvatilo Sloveniju u četvrtak uveče, u petak je stiglo u Hrvatsku, a juče oko 13 časova i u Srbiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potop na ulicama Crne Gore; Sve stoji VIDEO

Izvor: B92, 06.Avg.2023

Ciklon i hladni front koji tutnji iznad našeg regiona ovog puta nije zaobišao ni Crnu Goru...Naime, nevreme koje je zahvatilo Sloveniju u četvrtak uveče, u petak je stiglo u Hrvatsku, a juče oko 13 časova i u Srbiju...Iako je Crna Gora u minulom periodu izbegla obilne padavine, ovog puta se to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.