POKOLJ U OHAJU Ušao u kuću i pobio tri člana porodice, preživela samo devojčica

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKOLJ U OHAJU Ušao u kuću i pobio tri člana porodice, preživela samo devojčica

Džon Anderson (31), njegova supruga Kristina (30) i sedmogodišnji sin ubijeni su u svom domu u Ohaju, dok je njihova 12-godišnja ćerka preživela pokolj.

Narednik policije Rič Vajner izjavio je da je ubica Ben Kirk (50) ubijen u okršaju sa policijom. Kirk je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je pogođen iz vatrenog oružja od čega je i preminuo u lokalnoj bolnici.

Policija za sada nije uspela da rasvetli motiv svirepih ubistava u porodičnom domu Andersonovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u gradiću Hiltop u Ohaju.

Policija je u ponedeljak popodne primila poziv Kristine Anderson koja je rekla da joj je muž ubijen, te da je napadač još u kući. Nakon toga su se začuli novi pucnji, posle kojih je veza prekinuta.

- Nismo uspeli da otkrijemo koji je motiv ubistva. Nadam se da ćemo daljom istragom uspeti da otkrijemo šta se krije iz ovog svirepog zločina - izjavio je narednik Vajner.

Krvavi pir ubice Bena Kirka preživela je jedino Meklej Anderson, dvanaestogodišnja ćerka nesrećnog para.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.