Osvetljena Gazela - 700 reflektora, crvena, zelena, plava...

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvetljena Gazela - 700 reflektora, crvena, zelena, plava...

Na mostu "Gazela" večeras je pušteno u rad dekorativno osvetljenje tako što su na konstrukciji mosta postavljeni reflektori sa LED tehnologijom u tri boje - crvenoj, zelenoj i plavoj, a osvetljenje mosta urađeno je sa skoro sedam stotina projektorskih reflektora, saopštio je Gradski sekretarijat za informisanje.

Reflektori su postavljeni zajedno sa nosačima i okačeni na konstrukciju mosta "Gazela".

Pored reflektora, ugrađeni su i pojačivači signala za upravljanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao i sami upravljači koji služe za kontrolu svetlosti reflektora.

Ukupna dužina ugrađene instalacije javnog osvetljenja iznosi više od pet kilometara kablova različitog poprečnog preseka i vrste.

Ugrađena je i velika količina sigurnostnih držača regala i razvodnih ormarića koji se nalaze na konstrukciji.

"Napajanje same instalacije osvetljenja na konstrukciji mosta "Gazela" izvedeno je iz dve komande koje su postavljene sa obe strane reke uz najbliže noseće stubove mosta", objasnio je zamenik gradonačelnika Goran vesić, navedeno je u saopštenju.

Vrednost radova na postavljanju dekorativnog osvetljena je oko 102 miliona dinara.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.