Novo dekorativno osvetljenje na „Gazeli”

Izvor: Danas, 10.Nov.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo dekorativno osvetljenje na „Gazeli”

Na mostu „Gazela” večeras je pušteno u rad novo dekorativno osvetljenje, a kako je precizirao zamenik gradonačelnika Goran Vesić na konstrukciji mosta postavljeni su reflektori sa LED tehnologijom u tri boje. Članak Novo dekorativno osvetljenje na „Gazeli” se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Beograđani obratite pažnju: "Gazela" u neviđenom izdanju FOTO

Izvor: B92, 11.Nov.2018, 09:59

Beograd -- Na mostu "Gazela" pušteno je u rad novo dekorativno osvetljenje...Zamenik gradonačelnika Goran Vesić precizirao je da su na konstrukciji mosta postavljeni su reflektori sa LED tehnologijom u tri boje...Osvetljenje mosta urađeno je sa skoro sedam stotina projektorskih reflektora..."Reflektori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.