Osumnjičeni za ubistvo manekenke pronađen mrtav

Izvor: Blic, 24.Avg.2009, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za ubistvo manekenke pronađen mrtav

Čovek osumnjičen za ubistvo svoje žene, bivše manekenke Jasmine Fiore (28), pronađen je mrtav u motelskoj sobi u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, saopštila je policija, preneo je BBC.

Za Rajanom Dženkinsom (32) organizovana je potera otkako je golo telo Fiore pronađeno u koferu. On je prijavio nestanak svoje žene i onda i sam nestao. Dženkinsonov brod pronađen je u blizini kanadsko-američke granice, a policija je dodala da se ne zna koliko dugo je njegovo telo bilo u motelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Tanderbird" u Houpu, istočno od Vankuvera. Prema prvim rezultatima istrage, izgleda da je Dženkins počinio samoubistvo vešanjem.

Menadžer motela izjavio je da je Dženkins uzeo sobu na tri dana, zajedno sa nepoznatom mlađom ženom prošlog četvrtka. On je pronašao Dženkinsonovo telo nakon što ovaj nije odjavio sobu na vreme.

Dženkins, investicioni bankar, venčao se sa Jasminom Fiore u martu ove godine. Njeno raskomadano telo je pronađeno 15. avgusta, u koferu bačenom u kontejner u parku Buena, južno od Los Anđelesa. Bivša manekenka identifikovana je prema serijskom broju silikonskih implanta u njenim grudima. Zubi i prsti bili su odsečeni i nisu se nalazili u koferu. Dženkins je optužen za ubistvo u petak.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.