Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Sep.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban: Priliv izbeglica podriva hrišćansku Evropu

Mađarski premijer Viktor Orban ocenio je danas da priliv izbeglica u Evropu preti da podrije njene hrišćanske korene i da je zbog toga potrebno da vlade kontrolišu svoje granice pre nego što odluče koliko emigranata mogu da prime.

"Građani žele da ovladamo situacijom i da zaštitimo naše granice. Tek kada budemo zaštitili naše granice moći će da se postave pitanja koliko ljudi možemo da prmimo i da li treba da postoje kvote", naveo je Orban u autorskom tekstu za "Frankfurt alemajne cajtung", prenela je agencija Rojters.

Premijer Mađarske istakao je da građani Evrope imaju suprotne stavove od većine evropskih vlada prema izbegličkoj krizi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.