Izvor: S media, 08.Maj.2013, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE ČOVEK KOJI JE SPASAO TRI DEVOJKE: Intervju ovog heroja postao je pravi hit na Jutjubu! (VIDEO)

Lepa mala bela devojčica ne bi dotrčala u naručje crnca sem ukoliko nešto baš nije uredu, ispričao je Čarls Remzi otvoreno govoreći o rasizmu.

Čarls Remzi, komšija koji je pomogao u spašavanju Amande Beri, Đina DeHesus i Mišel Najt, koje su bile kidnapovane i provele više od 10 godina u zarobljeništvu, dostigao je planetarnu slavu nakon što je dao, kako mnogi ocenjuju, "najbolji intervju jednog heroja".

Remzi u čudu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Remzi stanuje prekoputa kuće u kojoj je otmičar držao tri žene i nije mogao da sakrije svoje iznenađenje činjenicom da je njegov komšija zapravo bio kidnaper.

"Ja sam roštiljao sa ovim komšom, jeli smo zajedno rebarca i šta sve ne, slušali zajedno salsu", kazao je Remzi.

On je otvoreno govorio o rasizmu i tome kako "lepa mala bela devojčica" ne bi dotrčala u naručje crnca sem ukoliko nešto baš nije uredu.

"Ova devojka je šutnula vrata i počela da vrišti. I tako sam joj prišao... i pitao "Mogu li da pomognem? Šta se dešava". Ona je rekla "Bila sam kidnapovana i bila sam u onoj kući dugo vremena. Želim odmah da odem", navodi heroj Remzi koji je dozvolio uplašenoj ženi da pozove policiju.

(kurir)

Foto:AP/Beta The Plain Dealer, Scott Shaw)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.