Izvor: Blic, 15.Jul.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLELA PO SLOBI Luna otkrila da li se čuje sa Radanovićem, pa navela zbog čega ju je POTPUNO RAZOČARAO

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su bili Gagi Đogani, Bora Santana, Marko Miljković i Luna Đogani, a na samom početku jedna gledateljka je imala pitanje upravo za nju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŽESTOKA KAO NIKAD! Luna NIJE ŠTEDELA Slobu: On ne ume da se bori za ono što želi, među nama je DEFINITIVNO GOTOVO! (VIDEO)

Izvor: Svet, 16.Jul.2018, 12:56

U večerašnjoj emisiji “Zadruga – Narod pita” gosti su Gagi Đogani, Bora Santana, Marko Miljković i Luna Đogani, a na samom startu jedna gledateljka je imala pitanje upravo za nju.. . Naime, gledateljku je zanimalo zašto je Luna jurila Slobu, zašto nije brinula o svojoj higijeni, kako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.