Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 19:00

"ODUVEK SAM ŽELEO DA UBIJEM" Objavljene poruke masovnog ubice iz Praga koje LEDE KRV U ŽILAMA: Evo šta je slao pre nezapamćenog zločina (FOTO)

Nakon masovne pucnjave na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta na Trgu Jana Plaha u Pragu, u kojoj je ubijeno najmanje 15 ljudi, 24 ranjeno, a napadač eliminisan, na platformi "X" (nekadašnji Tviter) pojavila se navoda poruka koju je ubica identifikovan kao David Kozak posalo pre samog krvavog pira.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jezive poruke ubice iz Praga: Želim da se ubijem, želim da nanesem što više bola

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2023

​PRAG - U pucnjavi na Univerzitet u Pragu stradalo je najmanje 11 osoba među kojima je i napadač, a preko 20 je povrijeđeno. Sada je otkriven i ubicin identitet i u pitanju je David Kozak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DIREKTORKA LENKA JE JEDNA OD ŽRTAVA MASOVNOG UBICE IZ PRAGA: Krvnički ubijena u pucnjavi, kolege se opraštaju od nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2023, 13:37

Kozak je na Filozofskom fakultetu u Pragu iz puške ubio 14 ljudi, a najmanje 24 ranio...Tokom masakra na Filozofskom fakultetu u Pragu, koji je juče počinio David Kozak, ubijena je i direktorka Muzikološkog instituta Lenka Hlavkova...- Sa dubokim žaljenjem saopštavamo da jučerašnja obećavajuća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.