OBJAVLJEN POSLEDNJI SNIMAK OTROVANOG RUSKOG ŠPIJUNA: Šetao sa ćerkom, a u sledećem trenutku im je izlazila pena na usta

Izvor: Press, 06.Mar.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJAVLJEN POSLEDNJI SNIMAK OTROVANOG RUSKOG ŠPIJUNA: Šetao sa ćerkom, a u sledećem trenutku im je izlazila pena na usta

Posle vesti da je bivši ruski špijun s prebivalištem u Velikoj Britaniji u kritičnom stanju zbog navodnog trovanja, procurio je i njegov navodni poslednji snimak pre nego što se srušio.
Foto:Printscreen
Sergej Skripalj (66) bio je sa svojom ćerkom Julijom u tržnom centru. Ona inače živi u Rusiji, ali je bila u poseti ocu.  Njegova supruga, sin i stariji brat umrli su u poslednje dve godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Na snimku nadzorne kamere od nedelje u 15:47 vidi se kako dvoje ljudi, za koje se veruje da su upravo Skripalj i Julija, šetaju tržnim centrom u Salzburiju, gde bivši špijun živi. 
 
 
Sky News✔@SkyNews

Who is Russian double agent Sergei Skripal? http://news.sky.com/story/who-is-russian-double-agent-sergei-skripal-11278125 …
02:38 - 6. мар 2018.



Who is Russian double agent Sergei Skripal? The poisoning of Sergei Skripal brings to light the life of a man whose past reads like something out of a spy novel.
news.sky.com





38 56 људи прича(ју) о овоме

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима




 
Manje od pola sata posle toga pronađeni su u nesvesti na klupi tržnog centra. Kako je jedan očevidac opisao, oči su im bile bele, a pjena im je izlazila na usta. Hitna pomoć je pozvana i brzo došla na mesto, posle čega je Julija odvezena helikopterom u bolnicu, a Sergej vozilom hitne pomoći.
 
Policija i daje istražuje kojom supstancom su otrovani. Međutim, na mesto incidenta ubrzo posle hitne pomoći došao je tim za dekontaminaciju i testiranje u zaštitnim odelima, a kako javljaju britanski mediji, dvoje pripadnika hitnih službi takođe je završilo u bolnici.
 

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.