Novinarku ubio suprug jer nije htela da napusti posao

Izvor: RTS, 29.Nov.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarku ubio suprug jer nije htela da napusti posao

Jedna pakistanska novinarka ubijena je na istoku te zemlje, pošto je u nju pucao suprug koji je prethodno tražio da napusti posao.
Međunarodna federacija novinara pozvala je Pakistan da sprovede istragu za ubistvo Uruje Ikbale, koja je bila reporterka u lokalnim novinama.
Njena porodica kaže da je upozorila policiju da je njen suprug maltretira, ali ništa nije preduzeto.
Policija je saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je uhapsila njenog supruga i optužila ga za ubistvo, prenosi AP.
Pakistanke se često suočavaju sa uznemiravanjem na radnom mestu, ali mnogi prestupnici izbegnu kaznu jer žrtve ne prijavljuju takve incidente kako bi izbegle dalju društvenu stigmu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinarka ubijena jer nije htela da da otkaz

Izvor: B92, 29.Nov.2019

Pakistanska novinarka ubijena je na istoku te zemlje, pošto je u nju pucao suprug koji je prethodno tražio da napusti posao...Njena porodica kaže da je upozorila policiju da je njen suprug maltretira, ali ništa nije preduzeto. Policija je saopštila da je uhapsila njenog supruga i optužila ga za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.