Nemačke trupe iz baze Indžirlik se sele u Jordan

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačke trupe iz baze Indžirlik se sele u Jordan

Nemački parlament odobrio je povlačenje nemačkih trupa iz avio-baze u Indžirliku u Turskoj, navodi se u saopštenju parlamenta.

U saopštenju se navodi da je iz Indžirlika odobreno povlačenje 280 nemačkih vojnika, koji će biti raspoređeni u Jordanu.

Nemačka je više puta pretila da će narediti povlačenje vojske iz turske avio-baze zbog toga što Ankara nemačkim poslanicima ne dozvoljava pristup bazi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Njemačka: Odobreno povlačenje trupa iz Indžirlika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2017

Njemački parlament odobrio je povlačenje njemačkih trupa iz avio-baze u Indžirliku u Turskoj, navodi se u saopštenju parlamenta. U saopštenju se navodi da jeiz Indžirlika odobreno povlačenje 280 njemačkih vojnika, koji će biti raspoređeni u Jordanu.  Njemačka je više puta prijetila da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.