Nemačka policija: Uhapsili smo pogrešnog čoveka! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Dec.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka policija: Uhapsili smo pogrešnog čoveka! (FOTO)

Uhapsili smo pogrešnog čoveka, rekao je visoki neimenovani službenik policije nemačkom dnevniku "Velt"

Policija Berlina polazi od toga da uhapšeni Pakistanac, osumnjičen za napad na božićni vašar u Berlinu, nije bio vozač kamiona kojim je ubijeno 12 osoba.

Podaci koje je dao osumnjičeni su provereni i pokazalo se da su bili tačni.

Intentional bus crash kills 12, inures dozens Monday in Germany. Now police say they may have arrested the wrong >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << man https://t.co/jdspARNwVC

"Time smo u novoj situaciji. Pravi napadač je još naoružan i na slobodi i može naneti dalju štetu“, naglašeno je "Veltu“ iz policijskih krugova u Berlinu.

Prema „Veltu“, na odeći osumnjičenog nije pronađen trag krvi žrtve, to jest osobe na mestu suvozača, koja je pronađena mrtva sa prostrelnom ranom.

Jedan neimenovani policajac ističe da bi bilo logično da se na odeći osumnjičenog nalaze tragovi krvi, ako je ubio vozača.

Nemački nedeljnik "Špigl" navodi da kod osumnjičenog nije pronađen ni trag baruta na rukama kao ni tragovi borbe do koje je moralo doći u kabini kamiona.

Ministar unutrašnjih poslova Nemačke Tomas de Mezijer je naveo da istražitelji ne mogu da razumeju šta priča osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu.

#Berlin attacker still on loose, wrong man in custody, police sources tell German press https://t.co/32dr04N717

— Germany News (@GermanyNewsApp) December 20, 2016

Nemačka kancelarka Angela Merkel saopštila je danas da je, prema aktuelnom stanju istrage, napad na božićni vašar u Berlinu bio teroristički napad.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.