KAKVA GREŠKA: Nemačka policija uhapsila pogrešnog čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA GREŠKA: Nemačka policija uhapsila pogrešnog čoveka

Uhapsili smo pogrešnog čoveka, rekao je visoki neimenovani službenik policije nemačkom dnevniku "Velt"

Policija Berlina polazi od toga da uhapšeni Pakistanac, osumnjičeni za napad na božićni vašar u Berlinu, nije bio vozač kamion kojim je ubijeno 12 osoba.

Podaci koje je dao osumnjičeni su provereni i pokazalo se da su bili tačni.

"Time smo u novoj situaciji. Pravi napadač je još naoružan i na slobodi i može naneti dalju štetu“, naglašeno je "Veltu“ iz policijskih krugova u Berlinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nemačka policija uhapsila pogrešnu osobu

Izvor: N1 televizija, 20.Dec.2016

Uhapsili smo pogrešnog čoveka, rekao je visoki neimenovani službenik policije nemačkom dnevniku "Velt"...Berlinska policija polazi od toga da uhapšeni Pakistanac, osumnjičeni za napad na božićni vašar u Berlinu, nije bio vozač kamion kojim je ubijeno 12 osoba...Podaci koje je dao osumnjičeni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.