Nemačka policija uhapsila pogrešnog čoveka

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka policija uhapsila pogrešnog čoveka

Uhapsili smo pogrešnog čoveka, rekao je visoki neimenovani službenik policije nemačkom dnevniku "Velt"

Policija Berlina polazi od toga da uhapšeni Pakistanac, osumnjičen za napad na božićni vašar u Berlinu, nije bio vozač kamiona kojim je ubijeno 12 osoba.

Podaci koje je dao osumnjičeni su provereni i pokazalo se da su bili tačni.

"Time smo u novoj situaciji. Pravi napadač je još naoružan i na slobodi i može naneti dalju štetu“, naglašeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je "Veltu“ iz policijskih krugova u Berlinu.

Ministar unutrašnjih poslova Nemačke Tomas de Mezijer je naveo da istražitelji ne mogu da razumeju šta priča osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka policija uhapsila pogrešnog, napadač još na slobodi

Izvor: RTS, 20.Dec.2016

Uhapsili smo pogrešnog čoveka, rekao je visoki neimenovani službenik policije nemačkom dnevniku "Velt". U međuvremenu je, zbog nedostataka dokaza, privedeni Pakistanac pušten na slobodu. . Pakistanac osumnjičen za napad...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.