Proveo sedam dana u gepeku autobusa

Izvor: B92, 10.Nov.2011, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proveo sedam dana u gepeku autobusa

Sofija -- Jedan Marokanac proveo više od nedelju dana u prtljažniku bugarskog autobusa nadajući se da će ga on odvesti u neku zapadnu zemlju.

Državljanina Maroka koji je, dok je bio sakriven u prtljažniku, nekoliko puta putovao na relaciji Sofija-Burgas, slučajno je primetio mehaničar u garaži autobuske kompanije u bugarskoj prestonici, saopštila je policija.

Ispostavilo se da se 21-godišnji Severnoafrikanac "uselio" u autobus u Atini i da nije izlazio iz njega misleći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će njime stići do neke zapadnoevropske zemlje.

Nakon krize u Grčkoj, inostrani emigranti dovijaju se na različite načine ne bi li se domogli neke bogatije zemlje zapadne Evrope, a bugarski granični organi su u više navrata pronalazili emigrante sakrivene u cevima koje su vozovi prevozili iz Grčke za Austriju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedelju dana u prtljažniku autobusa čekao odlazak na zapad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2011

SOFIJA -..Jedan Marokanac je više od nedelju dana proveo u prtljažniku bugarskog autobusa nadajući se da će ga on odvesti u neku zapadnu zemlju...Državljanina Maroka koji je, dok je bio sakriven u prtljažniku nekoliko puta putovao na relaciji Sofija-Burgas, slučajno je primetio mehaničar u garaži...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sedam dana proveo u prtljažniku autobusa

Izvor: Mondo, 10.Nov.2011

Jedan Marokanac je više od nedelju dana proveo u prtljažniku bugarskog autobusa nadajući se da će ga on odvesti u neku zapadnu zemlju.

Nastavak na Mondo...

Marokanac u prtljažniku autobusa proveo sedam dana

Izvor: Glas javnosti, 11.Nov.2011, 07:06

SOFIJA - Jedan Marokanac je više od nedelju dana proveo u prtljažniku bugarskog autobusa nadajući se da će ga on odvesti u neku zapadnu zemlju...Državljanina Maroka koji je, dok je bio sakriven u prtljažniku nekoliko puta putovao na relaciji Sofija-Burgas, slučajno je primetio mehaničar u garaži...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.