Nastavlja se traganje za sinom Kenedijeve rođake koja se udavila

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2020, 17:54

Nastavlja se traganje za sinom Kenedijeve rođake koja se udavila

Telo Mejv Kenedi Mekin, unuke Džona Kenedija, nađeno je u vodi četiri kilometara od mesta gde je prošle nedelje nestala sa svojim osmogodišnjim sinom Gideonom za kojim se danas ponovo traga.

Ćerka bratanice ubijenog američkog predsednika Džona Kenedija i njen sin nestali su tokom vožnje kanuom.

Telo Mejv Kenedi Taunsend Mekin (40) ronioci su izvadili s dna Zaliva Čisapik, dubokog na tom mestu sdam metara, četiri kilometara južno od kuće njene majke, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su krenuli kanuom, saopštila je policija Merilenda.

U višednevnu potragu su uključeni ronioci, čamci i helikopteri.

Suprug Mejv Kenedi Taunsend Mekin, Dejvid Mekin napisao je na Fejsbuku da su oni iz Vašingtona došli u kuću njene majke kako bi imali više prostora s decom dok su u karantinu zbog pandemije korona virusa.

Mejv Kenedi Taunsend Mekin bila je zvaničnica javnog zdravstva, advokatica za ljudska prava i univerzitetski stručnjak. Tokom prethodne, Obamine administracije, bila prva u istoriji SAD savetnica za ljudska prava u svetskom programu za borbu protiv AIDS-a i savtenica Službe za globalna pitanja pri Ministarstvu zdravstva SAD.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.