Izvor: Radio 021, 07.Apr.2020, 09:00

Nađeno telo Kenedijeve unuke, i dalje se traga za njenim sinom

Telo Mejv Kenedi Taunsend, unuke pokojnog Roberta F. Kenedija, nađeno je u ponedeljak uveče, a potraga za njenim sinom se nastavlja, saopštila je policija u Merilendu.

Ćerka bivše guvernerke Merilenda Ketlin Kenedi Taunsend, Mejv (40), i njen sin Gideon Mekkin (8), nestali su u petak nakon što su kanuom plovili prema zalivu Česapik.

Jedna od agencija koja ih je tražila, "Charles County Dive and Rescue", našla je telo žene na dubini oko osam metara, oko četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kilometra južno od majčine kuće u Šejdi Sajdu u Merilendu, odakle su krenuli kanuom.

Policija u Merilendu rekla je da će nastaviti potragu za njenim sinom.

Vatrogasna stanica primila je dojavu u četvrtak poslepodne da je dvoje ljudi u malom kanuu ili kajaku plovilo prema zalivu Česapik. Spasioci su poslati u to područje i potraga je počela. Predveče je pronađen kanu i veslo, ali bez ljudi.

Zvaničnici američke obalne straže dobili su izveštaj da su "dve osobe viđene kako pokušavaju da dođu do obale" 16 kilometara južno od Anapolisa u Merilendu, te da posle više nisu viđeni, navodi se u saopštenju objavljenom u petak.

Mejn Mekkin je savetovala Obaminu administraciju za globalni program protiv AIDS-a i volontirala za mirovne snage u Mozambiku.

Ovim nestankom, kao da se nastavlja tragična sudbina klana Kenedi, jedne od najuglednijih političkih porodica SAD.

Predsednik SAD Džon Kenedi je ubijen 22.novembra 1963. u Dalasu, njegov brat Robert, kome su davane dobre šanse da bude predsednik SAD, ubijen je u junu 1968. u Los Anđelesu, jedan od njegovih sinova Dejvid je umro pošto se predozirao kokainom 1984, da bi 1999. sin Džona Kenedija sa ženom i svastikom poginuo u avionu kojim je pilotirao. Tragični niz stradanja u porodici Kenedi je nastavila jedna od unuka Džona Kenedija koja se prošle godina predozirala u 22. godini.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nađeno telo Kenedijeve unuke, policija traga za njenim sinom

Izvor: B92, 07.Apr.2020

Policija je pronašla telo unuke pokojnog Roberta F. Kenedija Mejv Fahej Taunsend, a još se traga za njenim osmogodišnjim sinom...Oni su nestali u petak nakon što su otplovili u zaliv Česapik na kanuu. Blizu mesta gde je ona nađena, policija je pronašla kanu. Telo je nađeno nakon više od 26 sati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.