Napad na hotel Interkontinental u Kabulu, ima mrtvih

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na hotel Interkontinental u Kabulu, ima mrtvih

Najmanje četiri napadača otvorila su vatru na hotel Interkontinental u Kabulu, a portparol ministarstva unutarnjih poslova Nadžib Daniš izjavio je da specijalne snage pokušavaju da savladaju napadače, među kojima su, kako se čini, i bombaši samoubice

Napadači "pucaju u goste hotela". Napad je počeo oko 21 sat po lokalnom vremenu, dok je izvor iz tajne službe izjavio da četvrti sprat hotela gori, javila je agencija Rojters.

Novinska agencija TOLO objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je da je policija potvrdila da su napadači uzeli nekoliko taoca, a nekoliko ljudi je ubijeno, prenosi Index.

Američki Stejt Department u četvrtak je upozorio na mogući napad na avganistansku prestonicu, piše CNN, pa su objavili sigurnosnu uzbunu za Kabul i naveli da "ekstremističke grupe možda planiraju napad na hotele u Kabulu".

Security Alert for #Kabul, #Afghanistan: reports that extremist groups may be planning an attack against hotels in Kabul, such as the Hotel Baron near Hamid Karzai Int'l Airport. Review suggested actions in attached image. For more information, visit: https://t.co/vxivPWIHOPpic.twitter.com/CrCIpXbC2e

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.