Naoružana grupa napala hotel Interkontinental!

Izvor: Mondo, 20.Jan.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naoružana grupa napala hotel "Interkontinental"!

Naoružana grupa od tri ili četiri napadača izvršila je napad u hotelu "Interkontinental" u avganistanskoj prestonici Kabulu, izjavio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Avganistana Nadžib Daniš.

Foto: Printscreen/Twitter

  On je rekao da su se napadači obračunali sa članovima obezbeđenja.

Za sada nije poznato da li je bilo žrtava u napadu, ali je Nadžib izjavio da su u napadu verovatno učestvovali i bombaši samoubice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << U napadu je pucano na goste i bezbednosne snage. Prema nezvaničnim informacijama, napadači su uzeli goste za taoce.

Menadžer hotela Ahmad Haris Najab koji je uspeo da pobegne nepovređen, rekao je da su napadači ušli unutra a da su ljudi bežali dok se pucalo na sve strane.

Navodno su dvojica napadača ubijena.



Izvor: youtube

Tokom napada u kome je učestvovalo najmanje četvoro napadača došlo je do razmene vatre s pripadnicima bezbednosnih snaga, rekao je portparol ministarstva unutrašnjih poslova.

Odgornost za napad još niko nije preuzeo.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Napad na hotel Interkontinental u Kabulu

Izvor: VOA, 21.Jan.2018, 00:04

Grupa teško naoružanih napadača, uključujući I bombaše samoubice, upala je u hotel Interkontinental u Kabulu, a prema izveštajima ima žrtava. Portparol ministarstva unutrašnjih poslova Avganistana Nadžib Daniš rekao je da su četvorica napadača ušla u hotelsku kuhinju I zapalila je pre...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.